Om Oss

Bike Nation är TeamSportias cykelspecialister & består av över 100 cykelhandlare som gått ihop för att kunna erbjuda ännu bättre service, priser & utbud.

Vi finns på 3 orter: Arvika (cykel) Säffle (cykel och sport)

Åmål (cykel och sport) och har lång erfarenhet och specialkunskap av cykel och sport.

Vi har cykelverkstad på varje ort men har även sultillverkning i Säffle och Åmål samt skidservice i Säffle.Vi jobbar med de flesta av de stora varumärken och är auktoriserad service verkstad till de märken vi säljer samt Shimano.

Välkomna hälsar Magnus med personal!


Vad vore en cykelbutik utan verkstad?


Verkstaden är butikens hjärta. Behöver du få din cykel servad, ett däck utbytt eller hjälp och råd om skötsel? I våra Bike Nation-butiker hittar du alltid en välutrustad verkstad bemannad med kompetent verkstadspersonal kapabel att genomföra service och reparationer.
Se till att din cykel får ett långt och lyckligt liv, serva din cykel hos oss


Kvalitetssäkrad

Hos Bike Nation får du alltid förstklassig kvalitet på service och reparationer, en bra verkstad är ett krav för att få hissa Bike Nation-flaggan.Fullserviceverkstad

Om du är ute efter en fullservice enligt konstens alla regler behöver du aldrig ta dig längre än till din närmaste Bike Nation-butik.

Utbildad personal

Vi gillar inte bara att mecka med cykel, vår personal är specifikt tränad för att utföra reparationer och genomföra service. Hos oss får du hjälp av riktiga proffs.

Öppet året runt

Hos oss behöver du aldrig oroa dig över att verkstaden har semesterstängt eller att cykel inte är i säsong, vår verkstad är tillgänglig året runt.

Elcykelservice

Om du har elcykel och servicebok behöver du få din cykel servad i en certifierad verkstad, denna tjänst kan du alltid få hos Bike Nation.

Trevligt bemötanade

Vi finns här för att hjälpa dig. I vår verkstad är ingen fråga för dum, och inget ärende för litet. Vi hjälper dig i stort som smått – med ett leende på läpparna.